Kontaktní formulář
ČLÁNKY



MORELO VIP DAYS PRAHA 2020

MORELO VIP DAYS PRAHA 2020 jsou za námi

Naše dny otevřených dveří MORELO VIP DAYS PRAHA 2020 proběhly ve dnech 6.-10.10.2020, mohli jste nás navštívit každý den od 10:00 do 17:00 hodin. I když akce proběhla v rámci Covid opatření, bylo to příjemné zpestření pro ty, kteří se i v této náročné době přišli podívat na naše obytné vozy Morelo. Dnešní doba totiž nahrává možnosti cestování v obytném voze, jelikož ve svém obytném voze víte, kde spíte a co jíte. Byly k vidění nové modely Morelo 2021, včetně prodeje kempingového příslušenství za zvýhodněné ceny. Děkujeme za skvělou spolupráci firmě Tawan a firmě Advantage Cars.

Vaše Morelo.cz









Úspěšná prezentace značky MORELO 2020

Největší světový veletrh obytných vozů a karavanů CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2020 úspěšně proběhl. Letos se Morelo prezentovalo netradičně na dvou místech najednou v DÜSSELDORFU a na domácí výstavě ve Schlüsselfeldu. Obě akce probíhaly ve dnech 4. až 13.9. 2020.

Společnost MORELO pro Vás měla připravené nejen speciální veletržní ceny, ale také spoustu novinek pro sezónu 2021.

Mezi novinkami byl nový model Morelo Loft na Euro Cargo a vlajková loď značky Morelo - GRAND EMPIRE na Mercedes Benz Actros.

Tým Morelo.cz byl u toho, děkujeme za účast i v této nelehké době Covid-19. A těšíme se na další společné akce a výstavy Morelo.

Tým Morelo.cz


zobrazit detail aktuality
Morelo