Kontaktní formulář
ČLÁNKY



Palace 88G

Morelo Palace 88G s velkou garáži je novinkou roku 2022

Značka německých obytných vozů Morelo letos na veletrhu Caravan Salon Düsseldorf uvedla novinku 2022, kterou je model MORELO PALACE 88G.
Jeho předností je velká garáž na osobní automobil Smart, který je postavený na podvozku Iveco Daily 70C 18.

Tento nový model splňuje vše, na co jste u značky Morelo zvyklí.
Přesvědčí Vás vynikajícím zpracováním, materiály, novými technologiemi a rozmístěním prostoru. Fotky interiéru a exteriéru najdete v galerii a jakékoliv dotazy Vám rádi zodpovíme.

Těšíme se na Vás,
Tým Morelo.cz









Dovolená v karavanu

Letní dovolené se blíží, ale letenky a pobyty v zahraničních hotelech jsou kvůli koronaviru stále s otazníkem. Znovu tak roste zájem o karavany. Přinášíme pár praktických rad, které najdete v příloze.

Těší se na Vás,
Tým Morelo.cz

Dovolená v karavanu - praktické rady ...

zobrazit detail aktuality
Foto





Morelo

Supervila na kolech má garáž i centrální vysavač

Stojí i patnáct milionů korun, uvnitř je garáž třeba na vaše porsche a samozřejmě můžete připřáhnout přívěs s jachtou. Suchozemské cestování králů pod značkou Morelo je jiná liga.

Celý článek si můžete přečíst:
ZDE>>>>

Těší se na Vás,
Tým MORELO.CZ


Zámek na kolech






Zájem o karavany je na vzestupu

Zájem o obytné vozy meziročně vzrostl až o 250 %. Za zvýšenou poptávku o tyto vozy může především koronovirová krize. Lidé mají jednak obavy z hromadné dopravy kvůli možnosti nakažení se virem, ale také se obávají, že kvůli zrušení letu nebo uzavření hotelu, nebudou moci odjet na dovolenou.

Celý článek si můžete přečíst : ZDE>>>


zobrazit detail aktuality
Morelo





Morelo

Myčka, podlahové topení, masážní křesla a garáž na Porsche 911 .

Stejně jako běžná auta mají se i stále populárnější obytné vozy dělí do různých kategorií, přičemž společnost Morelo se zaměřuje na tu nejnáročnější klientelu. Nejlevnější model této značky startuje na částce 3,5 milionu korun. A právě tento výrobce představil nový vrchol své nabídky. Grand Empire Liner stojí v přepočtu od 16 milionů korun a na palubě nabízí luxus, o kterém si běžní smrtelníci mohou ve svých domácnostech nechat jen zdát.

Celý článek si můžete přečíst : ZDE>>>








Cestování s obytnými vozy MORELO

Připravili jsme pro Vás nekonečný seriál o cestování s luxusními obytnými vozy MORELO. Tímto seriálem Vám chceme ukázat, že obytná auta s průměrnou váhou 6 - 18 tun dají vašemu cestování nový rozměr.

Více informací najdete v přílohách:
1.příloha - Úvod do cestování s obytnými vozy Morelo
2.příloha - Základní informace, jak se připravit na cestování s obytnými vozy MORELO
3.příloha - Cestopis Sardinie
4.příloha - Cestopis Francie a informace o cestování s farmáři po celé Evropě

Užijte si svobodné cestování s obytným vozem MORELO,
Tým MORELO.CZ

Příloha 1
Příloha 2
Příloha 3
Příloha 4

zobrazit detail aktuality
Fotka





Morelo

Covid je naučil prodat po síti karavan za 10 milionů ....

„Před covidem nás nenapadlo, že se dají luxusní karavany, které stojí miliony korun, některé modely i přes 10 milionů korun, prodávat jinak než fyzicky. Ukázalo se ale, že to jde. Obchod jsme přesunuli na Zoom. Museli jsme však investovat do internetových 3D prohlídek exteriéru a zejména interiérů vozidel. S tím hodláme pokračovat i po odeznění pandemie,“ ....

Celý článek si můžete přečíst : ZDE>>>

Těší se na Vás,
Tým Morelo.cz








Jak si užít dovolenou na kolech?

Koronavirová pandemie popohnala Čechy nejen k chataření a chalupaření, ale i ke karavaningu. Pustit se do cestování a bydlení na čtyřech kolech může takřka každý. Taková dovolená ale skrývá nejrůznější nástrahy, na něž lidé, kteří dosud jezdili jen do hotelů a penzionů, nemusí být zvyklí. Vybrali jsme proto pár rad na cestu.
Celý článek vyšel v "Hospodářských novinách" a přečíst si ho můžete v příloze.

Těší se na Vás,
Tým Morelo.cz

Hospodářské noviny

zobrazit detail aktuality
Morelo Loft





Morelo Loft

Znáte karavanové mýty?

Málo místa a jídlo z ešusů: když řeknete dovolená v karavanu, většině hned v hlavě naskočí stísněný prostor obytného auta, zatuchlý vzduch a nepohodlí. A také možná polévka ze sáčku, maso z konzervy a oběd z ešusu. Prostě lepší stan. Takový mýtus dnes už u nových karavanů neplatí. „Za poslední roky se výrazně rozšířila nabídka kvalitně vybavených a prostorných karavanů. Nabízejí komfortní zázemí, dostatečně velký obytný prostor, stejně tak dostatek místa pro pohodlný spánek, ale i televizi a wi-fi,“ upozornila Pavla Skolil ze společnosti FC Morelo CZ.

Celý článek o kardanových mýtech najdete na: ZDE >>>

Těší se na Vás,
Morelo.cz








Pandemie rozjela karavaning. Dům na kolech chtějí všichni!

Jaro odstartovalo myšlenky na letní dovolenou, ale letenky a pobyty v zahraničních hotelech jsou kvůli pandemii koronaviru stále s otazníkem. Po loňských zkušenostech se lidé začali zajímat o karavany. Prodej vzrostl o dvě stě procent. Přinášíme proto praktický manuál, který se může letos hodit.

Celý článek si můžete přečíst zde : ZDE >>>

Těší se na Vás,
Tým Morelo.cz


zobrazit detail aktuality
Morelo





Morelo

Luxusní německý obytný vůz na pohodlné cestování

Popularitu obytných vozů ještě umocnila pandemie covid-19. Mezi to nejlepší, co si lze v tomto segmentu pořídit, patří obytné vozy německé značky Morelo. Plně, luxusně a se vším komfortem vybavené obytné vozy lze považovat za naprostou jedničku ve své třídě vozidel s váhou nad 3,5 tuny.

Kdo jednou tento typ cestování a životního stylu okusí, těžko jej opustí. A to samé platí o velikosti prostoru a standardech. Kdo jednou vyzkouší obytné vozy, které mají dostatek obytného a úložného prostoru, těžko se v budoucnu spokojí s malým obytným vozem, kde se pak o to více cítí stísněně a kde má problém na delších cestách uložit zavazadla a zejména vybavení pro volný čas.

Celý článek si můžete přečíst : ZDE >>>

Těší se na Vás,
Tým Morelo.cz