Kontaktní formulář
ČLÁNKY



DENIK.CZ

" NAPSALI O NÁS V DENÍKU.CZ " DĚKUJEME

MORELO GRAND EMPIRE LINER 118 GSO

Přítomnost našeho produktu v médiích nejen potvrzuje naši vedoucí pozici v odvětví, ale také nás inspiruje k dalšímu inovativnímu rozvoji. Jsme hrdí, že můžeme přinášet nejvyšší kvalitu a komfort našim zákazníkům, a těšíme se na budoucnost plnou dalších úspěchů a inovací.

https://www.denik.cz/automagazin/kempovani-pro-narocne-luxusni-karavan-morelo-s-garazi-172024.html

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO









WAGYU GOURMET WEEKEND 2024

WAGYU GOURMET WEEKEND 2024 

Rádi bychom vyjádřili naši naprostou spokojenost s úžasnou událostí, kterou byla akce Wagyu Frankenhöle, a která se konala minulý víkend. Bylo nám velkým potěšením být součástí této výjimečné události plné skvělého jídla, úžasné atmosféry a nezapomenutelných zážitků.

Organizace akce byla skvělá a veškeré detaily byly promyšlené do posledního drobného prvků. Kvalita servisu a ochotný personál přispěly k tomu, že se naše setkání stalo opravdovým zážitkem.

Pokud jde o gastronomický zážitek, musíme ocenit mistrovství šéfkuchařů a výjimečnost nabízených pokrmů. Kombinace prvotřídních surovin a kreativity přivedla chuťové buňky do nebe a zanechala nás s pocitem naprostého uspokojení.

Celkově lze říci, že akce Wagyu Frankenhöle předčila naše očekávání a zanechala nás nadšenými a plnými úžasných zážitků. Jsme vděční za možnost být součástí této události a těšíme se na další podobné příležitosti v budoucnosti.

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO


zobrazit detail aktuality
WAGYU GOURMET WEEKEND 2024 






ALDE - PRVNÍ ŠKOLENÍ V ČESKÉ REPUBLICE

ALDE - PRVNÍ ŠKOLENÍ V ČESKÉ REPUBLICE

S velkou hrdostí oznamujeme, že naše společnost měla tu čest být hostitelským místem pro první školení společnosti ALDE v České republice. Tato událost představovala významný krok vpřed v podpoře a rozvoji karavaningu v naší zemi.

Jako Certifikovaný partner ALDE jsme se aktivně angažovali v této iniciativě s cílem přinést do České republiky nejlepší možné standardy a technologická řešení v oblasti karavaningu. Školení poskytlo našim zaměstnancům jedinečnou příležitost seznámit se s nejnovějšími inovacemi a postupy v této dynamické oblasti.

Tato spolupráce s ALDE nám umožnila nejen podpořit profesionální růst našich zaměstnanců, ale také posílit naši pozici jako lídra v oboru karavaningu v České republice. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí tohoto procesu a těšíme se na další spolupráci s ALDE a dalšími klíčovými partnery na cestě k dalšímu rozvoji karavaningu v naší zemi.

Těšíme se na Vás,
Tým MORELO